spacer
spacer
tli spacer tri
spacer
spacer
tqm spacer

CURSURI ENGLEZA - FRANCEZA

prin Top Quality Management Solutia calitatii totale
smi sitemap
ltn Home jtn Program jtn Diplome jtn Inscrieri jtn Testimoniale jtn Proiecte jtn Contact rtn
spacer
spacer
spacer
wi
spacer
ai1

Cursuri limba engleza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii engleze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre.!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
ai1

Cursuri limba franceza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii franceze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
spacer
Proiecte
spacer
Investeste in oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Axa prioritara nr. 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”
Domeniul major de interventie 3.2. „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”
spacer
S.C.TOP QUALITY MANAGEMENT S.R.L., in parteneriat cu CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV si CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA au demarat proiectul „FLEXINOV - INTREPRINDERI FLEXIBILE SI NOVATOARE” (www.flexinov.ro), proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Axa Prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor”, Domeniul Major de Interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”, contract POSDRU/81/3.2/S/49261.
spacer
Proiectul se desfasoara pe perioada a 32 de luni, in perioada decembrie 2010 - august 2013.
spacer
Obiectivul general al proiectului il constituie promovarea si introducerea in firmele romanesti a modelelor de flexibilitate functionala - forme europene inovative si moderne de organizare a muncii - in scopul cresterii flexibilitatii lucratorilor si intreprinderilor din Romania si imbunatatirii adaptabilitatii lor la noile conditii ale mediului de afaceri.
spacer
In scopul realizarii acestui obiectiv general au fost stabilite urmatoarele obiective specifice:
spacer
Obiectiv specific 1. Identificarea si valorizarea formelor de organizare flexibila functionala existente in prezent in organizatiile de la nivel european si din cele trei regiuni incluse in proiect.
Obiectiv specific 2. Furnizarea unui numar de 17 programe de formare profesionala pentru 135 angajati si 75 manageri din cele 3 regiuni ale proiectului (Bucuresti-Ilfov, Sud-Muntenia si Centru) timp de 18 luni.
Obiectiv specific 3. Adaptarea modelelor de flexibilitate functionala la conditiile specifice din Romania si aplicarea practica a acestora in cadrul a 10 firme din cele 3 regiuni ale proiectului timp de 8 luni.
spacer
Prin acest proiect se urmareste identificarea formelor de flexibilitate functionala existente la nivel european si promovarea acestora in randul angajatilor si managerilor prin intermediul programelor de formare profesionala propuse care urmaresc crearea capacitatii interne de adaptare la conditiile economice si sociale aflate in continua schimbare, atat la nivelul angajatilor cat si la nivelul intreprinderilor.
spacer
Grupul tinta al acestui proiect este alcatuit din manageri si angajati ai intreprinderilor din cele trei regiuni de dezvoltare ale Romaniei (Bucuresti-Ilfov, Centru si Sud-Muntenia) care vor beneficia de un program integrat de formare care are ca scop intelegerea si aplicarea conceptului de flexibilitate functionala la nivelul firmelor implicate in proiect.
spacer
Rezultate anticipate:
spacer
Rezultatul final/general al proiectului va fi cresterea calitatii resurselor umane din regiunile de implementare a proiectului - Bucuresti-Ilfov, Centru si Sud-Muntenia prin cresterea gradului de informare, adaptabilitatii si flexibilitatii functionale a acestora.
spacer
Un alt rezultat va fi ca flexibilitatea functionala, aceasta politica inovatoare de gestionare a mainii de lucru si a resurselor umane pe care intreprinderile din Europa au dezvoltat-o in ultimii ani, va putea fi adaptata prin implementarea activitatilor proiectului si la nevoile locale ale intreprinderilor din Romania, ducand la sporirea capacitatii interne a firmelor de a-si adapta activitatea si modul de productie la schimbarile rapide survenite pe piata la nivelul cererii.
spacer
Prin obiectivele specifice, acest proiect va contribui la atingerea obiectivului DM 3.2: cresterea gradului de adaptabilitate si de mobilitate al angajatilor, promovarea formelor flexibila de organizare a muncii, a formarii profesionale specifice si asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca.
spacer
Potrivit celor mentionate mai sus, proiectul contribuie la realizarea obiectivului axei prioritare 3: promovarea culturii antreprenoriale, flexicuritatii si adaptabilitatii prin sprijinirea fortei de munca si a intreprinderilor competente, pregatite si adaptabile, precum si la indeplinirea obiectivului general al POSDRU prin asigurarea dezvoltarii capitalului uman si cresterii competitivitatii prin corelarea educatiei si invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii si asigurarea de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva.
spacer
Achizitii: http://www.flexinov.ro/pagini/achizitii.html
spacer
S.C. Top Quality Management S.R.L.
Adresa: Str. Dionisie Lupu, nr. 49, etaj 3, Sector 1, Bucuresti.
Tel.: 037.134.79.51.
Fax: 031.69.00.991.
spacer
Continutul acestei sectiuni din site nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
spacer
spacer
fli spacer fri
spacer
spacer