spacer
spacer
tli spacer tri
spacer
spacer
tqm spacer

CURSURI ENGLEZA - FRANCEZA

prin Top Quality Management Solutia calitatii totale
smi sitemap
ltn Home jtn Program jtn Diplome jtn Inscrieri jtn Testimoniale jtn Proiecte jtn Contact rtn
spacer
spacer
spacer
wi
spacer
ai1

Cursuri limba engleza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii engleze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre.!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
ai1

Cursuri limba franceza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii franceze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
spacer
DIPLOME, AUTORIZATII SI CERTIFICARI
spacer
In urma absolvirii cursurilor, se pot acorda urmatoarele cerificari:
spacer
- Certificat de absolvire emis de ANC (fost CNFPA) pentru programele de initiere / specializare, in urma participarii la cursurile de limba engleza;
- Certificat de absolvire emis de TOP QUALITY MANAGEMENT pentru absolvirea unui curs de limba franceza.
spacer
Autorizare cursurilor
spacer
Cursurile de limba engleza desfasurate la sala, la sediul TOP QUALITY MANAGEMENT din Bucuresti sunt autorizate de ANC (fost CNFPA) prin urmatoarele autorizatii:
spacer
1. COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA - cursuri specializare - nr. de ordine in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor 40/8641/09.09.2011 (click pentru a vedea autorizatia)
spacer
2. COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA - cursuri initiere - nr. de ordine in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor 40/8642/09.09.2011 (click pentru a vedea autorizatia)
spacer
Certificate obtinute in urma absolvirii
spacer
Cursurile de limba engleza desfasurate la sala se finalizeaza cu examen in fata unei comisii ANC (fost CNFPA), in urma caruia cursanti pot obtine certificat ANC (fost CNFPA) recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.
spacer
Certificatul de absolvire este insotit de un supliment descriptiv in care sunt inscrise competentele obtinute in urma finalizarii cursului.
spacer
Puteti vizualiza modelul de certificat ANC (fost CNFPA) accesand acest link.
spacer
Sistemul calitatii
spacer
In anul 2007, TOP QUALITY MANAGEMENT a fost certificat TUV CERT de catre Tuv Thuringen e.V. - Germania pentru sistemul de management al calitatii, ISO 9001:2008 in domeniul de activitate: consultanta si invatamant pentru adulti.

In anul 2013, TOP QUALITY MANAGEMENT a fost recertificata pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 de catre InterConformity Assesment & Certification Company.
spacer
Detalii suplimentare
spacer
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefon: 037.134.79.51, 0724.341.894, sau prin e-mail la: office@cursuriautorizate.ro
spacer
spacer
fli spacer fri
spacer
spacer