spacer
spacer
tli spacer tri
spacer
spacer
tqm spacer

CURSURI ENGLEZA - FRANCEZA

prin Top Quality Management Solutia calitatii totale
smi sitemap
ltn Home jtn Program jtn Diplome jtn Inscrieri jtn Testimoniale jtn Proiecte jtn Contact rtn
spacer
spacer
spacer
wi
spacer
ai1

Cursuri limba engleza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii engleze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre.!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
ai1

Cursuri limba franceza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii franceze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
spacer
CURSURI LIMBA FRANCEZA
spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii franceze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre!
spacer
Limba franceza este o limba de origine latina vorbita nativ de sute de milioane persone, care face parte din familia limbilor romanice occidentale. Este limba oficiala sau co-oficiala in 30 de state precum Franta, Belgia, Elvetia, Luxemburg, Monaco, Andorra, Canada si este curent folosita in fostele colonii franceze si in multe tari din Africa, Asia si Oceania. Multe dintre acestea formeaza cea ce se numeste "La Francophonie", comunitatea natiunilor vorbitoare de limba fraceza din care face parte si Romania. Acesta comunitate este formata din 51 de state. Este una dintre limbile oficiale si de lucru ale Adunarii Generale a ONU si a fost si in mare masura continua sa fie limba de cultura a celei mai mari parti din Europa si este, dupa engleza, cea mai raspandita limba de comunicare internationala.
spacer
Deasupra stratului latin,vocabularul limbii franceze a adaugat numeroase influente din partea celtilor, a galilor si a numeroaselor triburi germanice nomade din zona. De asemenea, limba greaca a avut o influenta puternica in timpul in care aceasta era o limba dominanta in Europa. Fiecare din aceste influente pot fi recunoscute in franceza vorbita astazi sau in ortografia si gramatica limbii, ceea ce da acestei limbi un loc aparte in sanul familiei de limbi romanice.
spacer
Lingvistic romana si franceza au acelasi profil romanic, sunt asemanatoare ca structura gramaticala si vocabular, insa limba franceza are o pronuntie diferita de a celorlalte limbi romanice, iar scrierea difera de pronuntie - existand insa reguli precise de citire/scriere.
spacer
In prezent ca vorbitori de limba romana sau ca vorbitori de limba franceza putem valorifica aceasta legatura istorica. Avantajul il constituie invatarea prin analogie, iar cunostintele noastre de gramatica comparativa va faciliteaza procesul fixarii cunostintelor si activarea abilitatilor comunicative.
spacer
De ce sa invat limba franceza?
spacer
spacer
ai1 Franta este a doua putere economica a Europei, iar cunosterea limbii deschide noi orizonturi profesionale sau de afaceri;
ai1 Este o limba usor de asimilat si care iti ofera acces direct la cultura fraceza si deci la cultura universala;
ai1 Iti poate oferi oportuniatatea de a te remarca din punct de vedere profesioanal: cunoasterea acestei limbi poate face diferente in cazul unui interviu de angajare. Constituie invatarea prin analogie iar cunostintele noastre de gramatica comparativa va faciliteaza procesul fixarii cunostintelor si activarea abilitatilor comunicative.
spacer
Ce va ofera cursurile urmate la TOP QUALITY MANAGEMENT?
spacer
Cursurile noastre de limba franceza urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale prevazute de Cadrul Comun European (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete, competente ce vor fi detaliate in continuare.
spacer
Lectorii nostri vor avea in vedere:
spacer
spacer
ai1 asimilare rapida a cunostintelor
ai1 informatii actuale, adaptare la nou
ai1 prezentare atractiva a materialului de studiat
ai1 abordare practica a aspectelor de vocabular
ai1 abordare practica a aspectelor de vocabular
ai1 exemple si exercitii utile si adaptate cursantilor
ai1 recapitulari si testari sistematice si periodice
spacer
Structura didactica a lectiilor este unitara, cuprinzand cuvinte si constructii noi, transcrieri fonetice, notiuni gramaticale, exercitii, recapitularea si tema pentru acasa asigurand ca intr-o perioada de timp reletiv scurta sa sustineti mici conversatii uzuale, adaptate nivelului si domeniilor vocabularului in studiu.
spacer
Detalii
spacer
Programa cursului de limba franceza corespunde nivelurilor de competenta stabilite la nivel european. Fiecare nivel A1-A2/B1-B2/C1-C2 este grupat in module generice A/B/C pentru a facilita acccederea in conditii optime intr-un stadiu urmator si pentru a oferi flexibilitate in cadrul cursurilor.
spacer
A1 - INCEPATOR
A2 - ELEMENTAR
B1 - INTERMEDIAR
B2 - POSTINTERMEDIAR
C1 - AVANSAT
C2 - SUPERIOR
spacer
Iata nivelurile de competenta prevazute de Cadrul Comun de Referinta pentru Limbi:
spacer
UTILIZATOR ELEMENTAR
spacer
A1 - Poate sa inteleaga si sa utilizeze expresii familiare si cotidiene, precum si enunturi foarte simple care vizeaza satisfacerea nevoilor concrete. Poate sa se prezinte sau sa prezinte pe cineva, poate sa formuleze si sa raspunda la intrebari referitoare la detalii personale, ca de exemplu unde locuieste, persoane cunoscute, lucruri care-i apartin etc.. Poate sa comunice, intr-un mod simplu, cu conditia ca interlocutorul sa vorbeasca rar si clar si sa fie cooperant.
spacer
A2 - Poate sa inteleaga fraze izolate si expresii frecvent folosite in domenii de interes nemijlocit (de exemplu, informatii personale si familiale simple, cumparaturi, mediul inconjurator apropiat, activitatea profesionala). Poate sa comunice in situatii simple si obisnuite, care nu solicita decat un schimb de informatii simplu si direct referitoare la subiecte familiar si obisnuite. Poate sa descrie, cu mijloace simple, formatia sa profesionala, mediul sau inconjurator apropiat si sa evoce subiecte care corespund nevoilor sale imediate.
spacer
UTILIZATOR INDEPENDENT
spacer
B1 - Poate sa inteleaga elementele esentiale cand este folosit un limbaj standard clar pe teme familiare, intalnite uzual, legate de munca, scoala, timpul liber etc. Poate sa se descurce in majoritatea situatiilor survenite in timpul unei calatorii intr-o regiune unde este vorbita limba. Poate sa produca un discurs simplu si coerent pe teme familiare si din domeniile sale de interes. Poate sa relateze un eveniment, o experienta sau un vis, sa descrie o speranta sau un scop si sa expuna, pe scurt, argumentele sau explicatiile unui proiect sau ale unei idei.
spacer
B2 - Poate sa inteleaga ideile principale din texte complexe pe teme concrete sau abstracte, inclusiv in discutii tehnice in specialitatea sa. Poate sa comunice cu un anumit grad de spontaneitate si de fluent incat conversatia cu un locutor nativ sa nu presupuna efort pentru nici unul dintre interlocutori. Poate sa se exprime clar si detaliat asupra unei game largi de subiecte, poate sa-si expuna opinia asupra unui subiect de actualitate, prezentand avantajele si inconvenientele diferitelor posibilitati.
spacer
UTILIZATOR EXPERIMENTAT
spacer
C1 - Poate sa inteleaga o gama larga de texte lungi si complicate si sa sesizeze semnificatiile implicite. Poate sa se exprime spontan si fluent, fara a fi obligat aparent sa-si caute cuvintele. Poate sa utilizeze limba cu eficacitate si cu suplete in viata sociala, profesionala sau academica. Poate sa se exprime teme complexe, intr-un mod clar si bine structurat, demonstrand ca stapaneste instrumentele de organizare, de structurare si de coeziune a discursului.
spacer
C2 - Poate sa inteleaga, practic fara efort, tot ceea ce citeste sau aude. Poate sa restituie anumite fapte si argumente din diverse surse scrise sau orale, rezumandu-le in mod coerent. Poate sa se exprime spontan, foarte fluent si cu precizie si poate sa distinga nuante fine de sens legate de subiecte complexe.
spacer
Manualele sunt incluse in pretul cursului, iar lectorii folosesc materiale didactice adaptate fiecarei grupe de cursanti. La cereea cursantilor, se pot achizitiona, contra cost materiale didactice, manuale, carti ale unor prestigioase edituri straine.
spacer
La dispozitia cursantilor sunt puse sali dotate la inalte tandarde: laptop,video proiector, flipchart etc.
spacer
Va asteptam cu bucurie sa incercati experienta TOP QUALITY MANAGEMENT de invatare a limbii franceze.
spacer
Detalii suplimentare
spacer
Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefon: 037.134.79.51, 0724.341.894, sau prin e-mail la: office@cursuriautorizate.ro
spacer
spacer
fli spacer fri
spacer
spacer