spacer
spacer
tli spacer tri
spacer
spacer
tqm spacer

CURSURI ENGLEZA - FRANCEZA

prin Top Quality Management Solutia calitatii totale
smi sitemap
ltn Home jtn Program jtn Diplome jtn Inscrieri jtn Testimoniale jtn Proiecte jtn Contact rtn
spacer
spacer
spacer
wi
spacer
ai1

Cursuri limba engleza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii engleze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre.!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
ai1

Cursuri limba franceza

spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii franceze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre!
spacer
detalii ai2
spacer spacer spacer
spacer
spacer
CURSURI LIMBA ENGLEZA
spacer
Ofera-ti un start promitator in studiul limbii engleze sau o dezvoltare spactaculoasa a competentelor de folosire a acesteia inscriindu-te la cursurile noastre.!
spacer
Exista nenumarate motive pentru care limba engleza trebuie sa fie cunoscuta: preponderenta acestei limbi in limbajul tehnic, in special IT, in limbajul afacerilot, indiferent de continent.Cunoasterea acestei limbi iti poate oferi deschideri catre cultura universala, catre o pregatire profesionala la inalte standarde, acces la promovarea profesionala sau la gasirea unui serviciu mai bun, posibilitatea de a conversa cu persoane de alte nationalitati ca turist sau cu alte ocazii.
spacer
Programa cursului de limba engleza corespunde nivelurilor de competenta stabilite la nivel european SI urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.
spacer
Cursurile noastre sunt recomandate tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba. Aspectul grafic atractiv al cursului, numeroasele tipuri de exercitii, de citire, vorbire, ascultare, gramatica, pronuntie, faciliteaza invatarea limbii engleze intr-un timp foarte scurt. Subiectele abordate se refera la teme actuale, cursul fiind un ghid prietenos pentru conversatiile de zi cu zi si chiar in calatorie sau la locul de munca.
spacer
Totodata, parcurgerea cursurilor noastre va ofera pregatirea necesara pentru a sustine in bune conditii examenele pentru obtinerea certificatelor internationale care vor recunoaste competentele de folosire a limbii engleze (TOEFEL, CAMBRIDGE si altele), in orice centru de evaluatre autorizat.
spacer
Detalii
spacer
Programa cursului de limba engleza corespunde nivelurilor de competenta stabilite la nivel european.
spacer
Fiecare nivel A1-A2/B1-B2/C1-C2 este grupat in module generice A/B/C pentru a facilita accederea in conditii optime intr-un stadiu urmator si pentru a oferi flexibilitate in cadrul cursurilor.
spacer
A1 - INCEPATOR
A2 - ELEMENTAR
B1 - INTERMEDIAR
B2 - POSTINTERMEDIAR
C1 - AVANSAT
C2 - SUPERIOR
spacer
Iata nivelurile de competenta prevazute de Cadrul Comun de Referinta pentru Limbi:
spacer
UTILIZATOR ELEMENTAR
spacer
A1 - Poate sa inteleaga si sa utilizeze expresii familiare si cotidiene, precum si enunturi foarte simple care vizeaza satisfacerea nevoilor concrete. Poate sa se prezinte sau sa prezinte pe cineva, poate sa formuleze si sa raspunda la intrebari referitoare la detalii personale, ca de exemplu unde locuieste, persoane cunoscute, lucruri care-i apartin etc.. Poate sa comunice, intr-un mod simplu, cu conditia ca interlocutorul sa vorbeasca rar si clar si sa fie cooperant.
spacer
A2 - Poate sa inteleaga fraze izolate si expresii frecvent folosite in domenii de interes nemijlocit (de exemplu, informatii personale si familiale simple, cumparaturi, mediul inconjurator apropiat, activitatea profesionala). Poate sa comunice in situatii simple si obisnuite, care nu solicita decat un schimb de informatii simplu si direct referitoare la subiecte familiar si obisnuite. Poate sa descrie, cu mijloace simple, formatia sa profesionala, mediul sau inconjurator apropiat si sa evoce subiecte care corespund nevoilor sale imediate.
spacer
UTILIZATOR INDEPENDENT
spacer
B1 - Poate sa inteleaga elementele esentiale cand este folosit un limbaj standard clar pe teme familiare, intalnite uzual, legate de munca, scoala, timpul liber etc. Poate sa se descurce in majoritatea situatiilor survenite in timpul unei calatorii intr-o regiune unde este vorbita limba. Poate sa produca un discurs simplu si coerent pe teme familiare si din domeniile sale de interes. Poate sa relateze un eveniment, o experienta sau un vis, sa descrie o speranta sau un scop si sa expuna, pe scurt, argumentele sau explicatiile unui proiect sau ale unei idei.
spacer
B2 - Poate sa inteleaga ideile principale din texte complexe pe teme concrete sau abstracte, inclusiv in discutii tehnice in specialitatea sa. Poate sa comunice cu un anumit grad de spontaneitate si de fluenta, incat conversatia cu un locutor nativ sa nu presupuna efort pentru nici unul dintre interlocutori. Poate sa se exprime clar si detaliat asupra unei game largi de subiecte, poate sa-si expuna opinia asupra unui subiect de actualitate, prezentand avantajele si inconvenientele diferitelor posibilitati.
spacer
UTILIZATOR EXPERIMENTAT
spacer
C1 - Poate sa inteleaga o gama larga de texte lungi si complicate si sa sesizeze semnificatiile implicite. Poate sa se exprime spontan si fluent, fara a fi obligat aparent sa-si caute cuvintele. Poate sa utilizeze limba cu eficacitate si cu suplete in viata sociala, profesionala sau academica. Poate sa se exprime, teme complexe, intr-un mod clar si bine structurat, demonstrand ca stapaneste instrumentele de organizare, de structurare si de coeziune a discursului.
spacer
C2 - Poate sa inteleaga, practic fara efort, tot ceea ce citeste sau aude. Poate sa restituie anumite fapte si argumente din diverse surse scrise sau orale, rezumandu-le in mod coerent. Poate sa se exprime spontan, foarte fluent si cu precizie si poate sa distinga nuante fine de sens legate de subiecte complexe.
spacer
Manualele sunt incluse in pretul cursului, iar lectorii folosesc materiale didactice adaptate fiecarei grupe de cursanti. La cereea cursantilor, se pot achizitiona, contra cost materiale didactice, manuale, carti ale unor prestigioase edituri straine.
spacer
La dispozitia cursantilor sunt puse sali dotate la inalte tandarde: laptop,video proiector, flipchart etc.
spacer
Lectorii nostri au o bogata calificare si experienta didactica, martori stand seriile de cursanti care au obtinut cu succes certificarile ANC (fost CNFPA) in ceea ce priveste abilitatile de utilizare a limbii engleze.
spacer
Va asteptam cu bucurie sa incercati experienta TOP QUALITY MANAGEMENT de invatare a limbii engleze.
spacer
Detalii suplimentare
spacer
Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefon: 037.134.79.51, 0724.341.894, sau prin e-mail la: office@cursuriautorizate.ro
spacer
spacer
fli spacer fri
spacer
spacer